Нотаріус метро Бориспільська

Нотаріус Дарницький р-н

Нотаріальне оформлення

+38 (095) 866-11-24

Одна з найближчих до нашого офісу нотаріуса станцій київського метрополітену – це метро Бориспільська.

Нотаріус знаходиться на Харківському шосе 164, тобто від метро Бориспільської до нашої нотаріальної контори, орієнтовно, всього від 6 хвилин на автомобілі.

Звичайно, можливо скористатися також і міським транспортом, у цьому випадку доїхати можливо від 10 хв.

Будь ласка, телефонуйте в робочі години дня. Дізнайтеся вартість оформлення та запишіться на зручний час відвідання нотаріуса для оформлення необхідних документів.

Нотаріус на метро Бориспільській

Нотаріус знаходиться в 6-10 хвилинах на авто або маршрутці від метро Бориспільської. Здійснюється нотаріальне оформлення, засвідчення чи посвідчення документів: довіреності та заяви, заповіти чи договори дарування, прийняття спадщини та нотаріальне оформлення спадкових справ, а також консультації нотаріуса і завірення копій документів.

Будь ласка, телефонуйте з 10⁰⁰ до 17⁰⁰ для уточнення вартості оформлення у нотаріуса, запишіться на час прийому для завірення документів у нотаріуса або для отримання консультації з питань нотаріального оформлення в нашому офісі. Працюємо щодня окрім вихідних днів (субота, неділя та державні свята). Можливий запис на прийом на зручний час в межах встановленого графіку роботи.

Довіреність на авто

Посвідчуємо довіреності на авто для розпорядження машиною та продажу автомобіля. Доручення на купівлю авто за кордоном, а також всі інші законні  довіреності на автомашини.

Засвідчення копій

Завірення копій документів можливо здійснити у нотаріуса. За потреби, зверніться до нотаріального офісу для оформлення та отримання завірених нотаріусом копій документів, які можуть використовуватися для різних юридичних потреб та правових процедур. Наприклад, копії для органів соціального захисту, нотаріальна копія довідки мсек, копії для закладів освіти, копії довідок, свідоцтв та посвідчень, засвідчення копій іншої документації, інші нотаріальні копії…

Заява-згода на виїзд дитини за кордон

Підготовка та нотаріальне засвідчення підписів батьків на заявах про згоду на перетин кордону дитиною та виїзд малолітніх/неповнолітніх дітей до інших країн. Досить часто такі заяви називають ще: дозвіл батьків на виїзд дитини, довіреність на дитину для виїзду за кордон, доручення на дитину…

Генеральна довіреність

Українське законодавство не визначає чітко “генеральну довіреність” чи “генеральне доручення”, але ці поняття досить популярні у побуті. Зазвичай це означає довіреність із довготривалим строком дії та широкими повноваженнями. “Генеральна довіреність” використовується у контексті розпорядження нерухомістю, наприклад, “генеральне доручення на авто” чи “генеральна довіреність на квартиру”. Інколи клієнти нотаріусів називають нотаріальні заяви “генеральним дорученням”.

Для оформлення “генеральної довіреності” поруч із метро Бориспільською, зверніться до нашого нотаріуса. Ми надамо професійну консультацію та допоможемо відповісти на ваші питання. В офісі можна оформити всі потрібні законні нотаріальні документи.

Заява на вступ до спадщини

Прийняття спадщини є важливим етапом оформлення спадкування – переходу прав власності на успадковане майно від померлої людини до спадкоємця. В нашому офісі нотаріуса можливо здійснити належну підготовку та нотаріальне засвідчення відповідної нотаріальної заяви для прийняття спадщини.

Нотаріус метро Бориспільська

Доїхати від метро Бориспільської до нашого нотаріального офісу в робочі години дня можливо достатньо швидко, скориставшись власним авто, сервісом таксі або ж на маршрутному міському транспорті від вулиць, провулків та площ, розташованих поруч зі станцією метро Бориспільською в місті Києві. Від Червоного Хутору дістатися до нотаріуса також можна досить оперативно.

Будь ласка, телефонуйте з 10⁰⁰ до 17⁰⁰ для уточнення вартості оформлення у нотаріуса, запишіться на час прийому для завірення документів у нотаріуса або для отримання консультації з питань нотаріального оформлення в нашому офісі. Працюємо щодня окрім вихідних днів (субота, неділя та державні свята). Можливий запис на прийом на зручний час в межах встановленого графіку роботи.

Поширені запити:

Метро Бориспільська – це одна з найближчих до нашого офісу нотаріуса станцій київського метрополітену. Приватний нотаріус знаходиться на Харківському шосе 164, від метро Бориспільської до нашого нотаріального офісу біля 6 хвилин на авто або від 10 хвилин на громадському транспорті (маршрутці або міському автобусі). До речі, Ви також швидко можете доїхати до нотаріуса, якщо ви знаходитися на Бортничах.

В нашому офісі нотаріуса по спадищині можливо отримати нотаріальну консультацію, а також вступити до спадкування та оформити спадщину. Від метро Бориспільської до нотаріуса можливо дістатися від 6 хвилин на власному авто або від 10 хвилин громадським транспортом.

В нашому дарницькому офісі нотаріуса можливо отримати консультацію з усіх поширених нотаріальних питань. Офіс нотаріуса розташований відносно недалеко від метро Бориспільської (від 6 хв авто, від 10 хв маршруткою).

Наш офіс нотаріуса – приватна нотаріальна контора розташована на Харківському шосе 164, від метро Бориспільської до нашого офісу від 6 хвилин руху автомобілем. Також досить оперативно можливо дістатися в офіс нотаріуса від Вирлиці, а також з Бортничів.

На Бортничах є декілька нотаріусів, контакти найближчих місцевих нотаріусів Ви з легкістю знайдете в інтернеті. Наш офіс нотаріуса знаходиться не безпосередньо в Бортничах але ж розташований достатньо близько і в зручній транспортній доступності.

Зазвичай достатньо від 7 хвилин щоб дістатися від Бортничів до нашого офісу на автомобілі. Для нотаріального оформлення документів або одержання консультацій в нашому нотаріальному офісі потрібно зателефонувати та узгодити зручний час в межах робочого часу.

Якщо Ви проживаєте або ж працюєте в Бортничах або неподалік і Вам необхідні підготовка та нотаріальне посвідчення нотаріальних документів – телефонуйте нотаріусу для запису на зручний час оформлення доручень. Перелік оформлюваних документів досить різноманітний, починаючи з *генерального* доручення з правом розпорядження, доручення на авто для виїзду за кордон, а також й доручення на купівлю або продаж авто представником, крім того, у нотаріуса можна зробити передоручення на автомобіль. Довіреності на пригон авто останнім часом також набули особливої актуальності.

Кияни нерідко звертаються до нашого офісу нотаріуса за нотаріальним оформленням згоди батьків на виїзд дитини за кордон, а також інших довіреностей та заяв. Розповсюджені випадки, коли такий документа у побутових розмовах “доручення на дитину”, але в реальності дозвіл батьківська згода для поїздки дітей засвідчується у формі нотаріальної заяви, а не у формі доручення. Саме у формі такої заяви батьки можуть надати дозвіл на тимчасовий  виїзд дитини за кордон або переїзд дитини на постійне проживання до іншої країни (у супроводі родича або іншої довіреної особи).

У нас можливе оформлення всіх видів законних заповітів, а також консультації з нотаріальних питань заповідання майна родичам. Заповіти можуть стосуватися різноманітного майна як рухомого так і нерухомого: квартири, будинки, земля, автомобілі, банківські вклади…

Також в нашому нотаріальному офісі можливе завірення копій документів, які мають юридичне значення. Досить часто громадяни звертаються для засвідчення копії власного паспорта, копія довідки, а також для нотаріального завірення інших свідоцтв, дипломів та атестатів. У нашому офісі процес оформлення копій відбувається оперативно та з уважністю до кожної деталі.

Ми розуміємо, що для кожного громадянина важливо мати повну впевненість у юридичній надійності оформлюваних нотаріальних документів. Київський приватний нотаріус готовий забезпечити уважне та законне нотаріальне оформлення, використовуючи свій професіоналізм та досвід для вашої впевненості. У разі необхідності нотаріальних послуг неподалік або поруч з метро Бориспільська, запрошуємо вас відвідати наш офіс нотаріуса.

Нотаріальні послуги – це правові послуги, які надає нотаріус для підтвердження підписів на документах та забезпечення їх законності. Посвідчення заяв та довіреностей, а також підготовка заповітів та оформлення спадщини.