Генеральне Доручення на Авто

  • Оформлюємо доручення на авто від 25 хв;
  • Гарантуємо ввічливе та уважне ставлення, законне та надійне оформлення;
  • Уточніть вартість оформлення необхідного доручення на авто у нотаріуса;
  • Дізнайтеся перелік обовʼязкових документів для посвідчення доручення на автомобіль;
  • Запишіться на зручний час до нотаріуса щоб зробити доручення на авто;
  • Також у нас можливе нотаріальне завірення передоручення;
  • Телефонуйте для отримання відповідей на всі додаткові питання, а також для запису на зручний час для оформлення потрібного доручення на авто;

Генеральне доручення на авто з правом продажу

В дорученні на авто можуть бути передані різноманітні повноваження, в тому числі й повноваження на розпорядження, продаж автомобіля. Тобто, в дорученнях може бути зазначено, що представник має право здійснювати всі необхідні подальші дії з авто на власний розсуд. Звичайно, дійсність доручення обмежена її строком дії.

Які документи потрібні для доручення на авто

Доручення досить часто застосовуються для представництва в різноманітних правовідносинах, а також й для вчинення всіх необхідних юридичних дій, пов’язаних з автомобілем. Важливо зазначити, що конкретний вид доручення може залежати від вашої потреби та мети, але незалежно від виду довіреності, для оформлення потрібні такі обовʼязкові документи: ваш паспорт та ІДН.

Оформлення доручення на автомобіль

Щоб записатися на прийом до нотаріуса та посвідчити необхідне доручення на автомобіль, виконайте такі кроки:

1. Зателефонуйте нотаріусу:

Зв’яжіться з нотаріусом за допомогою телефону. Узгодьте зручний час прийому. Уточніть, які документи потрібні для оформлення доручення на авто. Зазвичай, необхідні Свідоцтво про реєстрацію ТЗ (технічний паспорт) автомобіля, паспорт власника та ІДН.

2. Відвідайте офіс нотаріуса:

Завітайте на прийом в обумовлений день та час до нашого офісу нотаріуса на Харківському шосе 164. Пред’явіть необхідні документи. Нотаріус перевірить Вашу особу за наданими документами та посвідчить доручення, з проставленням підпису та печатки на відповідному нотаріальному документі, виконаному на спеціальному нотаріальному бланку.

Генеральне доручення на авто

В Україні у нотаріуса можна зробити різні види доручень на автомобілі. Нотаріальне оформлення здійснюється в офісі нотаріуса. Щоб дізнатися ціни або записатися на оформлення, потрібно зателефонувати в робочий час.

Ось деякі розповсюджені варіанти повноважень:

1. Доручення на продаж автомобіля: Це доручення дозволяє власнику автомобіля передати повноваження іншій особі для здійснення продажу автомобіля від імені власника.

2. Доручення на реєстрацію автомобіля: Це доручення дає повноваження іншій особі представляти власника автомобіля для реєстрації транспортного засобу у відповідних державних органах.

3. Доручення на пригон автомобіля. Таке доручення дозволяє громадянину передати повноваження іншій особі для здійснення купівлі авто в Україні або в інших країнах Європи;

4. Доручення на машину для виїзду за кордон. Таке доручення дозволяє власнику передати повноваження щодо авто іншій особі при плануванні поїздок до інших країн Європи;

Доручення на авто для виїзду за кордон

Іноді може виникнути потреба у виїзді за кордон не на власному авто, а на авто, що належить близькій людині або родичу: дружині або чоловіку, сину чи доньці, брату або сестрі. Відмінність довіреності на виїзд за кордон від розповсюдженого “генерального доручення” в тому, що, досить часто, таке доручення не передбачає права розпорядження автомобілем.

Доручення на авто для виїзду за кордон також можливо завірити в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва. Для оформлення такого доручення потрібно особисто відвідати нотаріуса зі своїм паспортом та ідентифікаційним номером. Телефонним дзвінком можливо уточнити вартість оформлення документів у нас.

Поширені запити:

Генеральне доручення на авто з правом продажу зазвичай містить основну інформацію про довірителя (власника транспортного засобу), довірену особу (повіреного), детальна інформація щодо автомобіля (марку, модель, рік випуску, реєстраційний номер, VIN-код та інші ідентифікаційні дані), а також обсяг повноважень, які передаються повіреному (наприклад, отримання документів та довідок, купівля-продаж, підписування документів, отримання грошей).

Наш офіс нотаріуса неподалік від Вирлиці, на авто можна дістатися до нас від 5 хвилин.

Ви маєте можливість звернутися до нотаріуса для завірення доручення на авто в порядку передоручення. Основне доручення повинно містити право передоручення повноважень, які надаються представнику. Важливо зазначити, що передоручення можливе лише в межах строку дії основного доручення, тобто на період, встановлений терміном дії першого доручення. У нашій нотаріальній конторі на Харківському шосе 164 процедура оформлення передоручення триває зазвичай близько 45 хвилин.

Якщо маєте потребу в оформленні доручення на автомобіль у нотаріуса на Осокорках або неподалік, ви можете звернутися до нашого нотаріального офісу, який знаходиться в 15 хвилинах від Осокорків на автомобілі. Щоб дізнатися вартість нотаріального оформлення доручення на авто, потрібно звернутися до нотаріуса. Нотаріус надасть Вам інформацію з урахуванням складності та строку дії необхідного доручення.

Для отримання точної інформації щодо вартості нотаріального оформлення рекомендується особисто звернутися до нотаріуса або нотаріальної контори. Ви зможете отримати детальні пояснення скільки саме коштуватиме оформлення необхідного Вам доручення на автомобіль.

Нотаріус надасть вам повну інформацію щодо вартості послуг, враховуючи особливості вашої ситуації та потреби у конкретному дорученні. Звернення безпосередньо до фахівця дозволить уникнути витрат часу, непорозумінь і забезпечить вам визначену чіткість щодо вартості процедури.

Від метро Бориспільської до нашого офісу нотаріуса від 5 хвилин автомобілем. Для підготовки та оформлення необхідного автодоручення варто обрати наступний порядок дій: 

1. Зв’яжіться з обраним Вами нотаріусом за допомогою телефону.

2. Відвідайте нотаріуса для посвідчення необхідного доручення;

Нотаріус в 10-15 хвилинах на авто від Позняків. Для оформлення доручення вам потрібно надати: Свідоцтво про реєстрацію ТЗ (технічний паспорт) автомобіля, власник має бути зі своїм паспортом громадянина України та ІДН.

Генеральне доручення на авто з правом продажу є важливим юридичним документом, що підтверджує правомірність та законність дій повіреного представника при здійсненні всіх дій для продажу машини від імені власника.

При наявності інших запитань, рекомендується звернутися до місцевого нотаріуса для отримання додаткової інформації та консультації щодо вимог, процедур та документації, необхідної для складання та використання довіреності на автомобіль з правом продажу відповідно до законодавства.

У нас прийнятні ціни оформлення доручення на авто. Для уточнення вартості оформлення необхідного вам доручення на автомобіль в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва, телефонуйте та запишіться на зручний час. Нотаріус знаходиться поруч з універсамом “Київ”. Працюємо з понеділка по п’ятницю.

Досить розповсюджені випадки, коли доручення на авто, з усіма правами, видаються чоловіком дружині. Також актуальним видом нотаріального доручення на авто – є доручення на на авто для виїзду за кордон. Такі доручення часто оформлюються поміж близькими людьми, родичами, членами родини, наприклад,  батьком на доньку, бабусею або дідусем на онуків. Від Бортничів до нотаріуса можна дістатися на авто від 10 хвилин.

В законодавстві немає чіткого правого визначення терміну “генерального доручення” але у побуті є усталеним наступне розуміння вказаного “означення”. Під генеральним дорученням на авто з правом продажу в Україні зазвичай розуміють документ, який надає повноваження повіреній особі (довіреному представнику) здійснювати операції, пов’язані з продажем автомобіля від імені та за довіреністю власника авто