завірення копій нотаріусом

Діючий нотаріус

Нотаріальні копії

  • Засвідчення вірності копій документів можливо здійснити в нашому офісі нотаріуса;
  • Нотаріальне завірення копії документу може тривати від 10 хв, точний час залежить від обʼєму та типу документу.
  • Нотаріальні копії оформлюються у точній відповідності до вимог діючого законодавства;
  • Запишіться на зручний час відвідання нотаріального офісу для завірення всіх необхідних документів;
  • Гарантуємо уважне та ввічливе ставлення, надійне та якісне нотаріальне оформлення;
  • Уточніть ціни оформлення всіх необхідних Вам копій у нотаріуса;
  • Звертайтеся до нас для належного нотаріального засвідчення вірності копій документів.

Завірити копії документів

Нотаріуси завіряють нотаріальні копії документів, що підтверджує вірність такої нотаріальної копії з оригіналу.

Для оформлення нотаріальної копії атестату про освіту, копії паспорта або інших документів потрібно надати оригінал документа, з якого зроблена копія.

Звертайтеся до нашого дарницького офісу нотаріуса у місті Києві для відповідного нотаріального завірення копій довідок та свідоцтв, довіреностей на авто, дипломів та атестатів…

Зробити нотаріальну копію на Харківському шосе можливо в нашій нотаріальній конторі. 

Завірення копій документів нотаріусом

При зверненні громадянина за цією нотаріальною дією, нотаріус перевіряє особу громадянина, відповідність оригіналу, фіксує основний зміст та реквізити документа у нотаріальному реєстрі, а також проставляє відповідний реєстровий номер, посвідчувальний напис по формі, свій підпис і печатку на копії.

Існує кілька причин, чому можливість звернення до нотаріуса для засвідчення копій документів є необхідною: завірена копія документа є нотаріальним документом, який має певний правовий статус і може бути використаний для різних цілей, в тому числі, в деяких офіційних процедурах. Отже, завірення копій документів нотаріусом підвищує довіру до копій документів та їх вірогідності, що є особливо важливим в деяких ситуаціях.Якщо вам потрібне завірення нотаріальної копії на Харківському шосе, звертайтеся до нашого нотаріального офісу.

Нотаріальне завірення копій

Для того, щоб нотаріус міг засвідчити копію документа, потрібно виконати певні вимоги. Перш за все, копія повинна бути повністю ідентичною оригіналу, включаючи всі печатки, підписи та інші деталі. Якщо документ багатосторінковий, то сторінки мають бути скріплені у спосіб, який унеможливлює їх розʼєднання без пошкодження цілісності. Крім того, оригінал повинен бути не пошкоджений, а також належним чином підписаний особою, яка має право на здійснення такої процедури, наприклад, підписана та засвідчена печаткою організації, яка видала документ. Потребуєте засвідчення копій у нотаріуса в Дарницькому районі, завітайте до нашого офісу нотаріуса.

Оформлення нотаріальної копії

Використання нотаріальної копії може знадобитися у різних сферах життя або ж у офіційних процедурах, наприклад: освіта, оформлення свідоцтв та посвідчень, різноманітні питання соціального захисту та пенсій, переїзд за кордон, використання доручення на пригон авто з-за кордону, земельні питання та питання нерухомості…  Для оформлення нотаріальної копії документа у нотаріуса, необхідно мати при собі оригінал документа, який буде копіюватися, а також документ, що посвідчує особу – паспорт громадянина України.

Завірити копію у нотаріуса

Завірити копію необхідного документу, в тому числі паспорта, диплому, довідки чи свідоцтва, нотаріальної довіреності, ви можете у нашому офісі нотаріуса в Києві. Нотаріальна копія оформлюється від 25 хвилин. Для засвідчення вірності нотаріальної копії необхідно особисто відвідати наш офіс нотаріуса з оригіналом свого паспорта. Телефонуйте в робочий час, щоб уточнити всі додаткові питання.

Нотаріально завірена копія свідоцтва про народження

Нотаріуси засвідчують копії різних свідоцтв, а також і інших документів. Вартість підготовки, оформлення та посвідчення вірності нотаріальної копії документа може безпосередньо залежати від обсягу, типу та складності документа. Завірення копій свідоцтв можуть знадобитися в сфері освіти, для доведення рідства, при оформленні різноманітних документів, а також при переїзді на проживання за кордон…

Будь ласка, зателефонуйте у робочий час та отримайте у вибраного Вами нотаріуса всю необхідну актуальну інформацію щодо засвідчення всіх необхідних нотаріальних документів.

Оформити копію диплома або атестату

Для того, щоб нотаріально завірити копію диплома про освіту у нотаріуса в Києві, потрібно принести до нотаріуса оригінал диплома та пред’явити свій паспорт. Після того, як нотаріус перевірить документи, він підпише та засвідчить копію диплома. Зверніть увагу, що для нотаріального завірення копії диплому потрібно мати оригінал цього документа.

Нотаріуси завіряють нотаріальні копії атестатів про освіту з додатком. Для оформлення нотаріальної копії атестату про освіту потрібно надати оригінал документа, з якого зроблена копія. Маєте намір завірити копії у нотаріуса на Харківському масиві в Києві, зверніться до нашої нотаріальної контори.

Нотаріальна копія довідки

Звернення до нотаріуса для засвідчення вірності копій довідок та інших документів є можливістю, що може бути корисною для різних сфер життя, зокрема: соціальні питання, навчання, бізнес, взаємодія з державними органами… Але важливо розуміти, що завірення нотаріальної копії довідки має чітке нормативне регулювання, тобто допускається завірення певних документів, які мають юридичне значення. Документи, які не відповідають встановленим вимогам, не можуть прийматися в роботу. Нотаріальна копія довідки завіряється нотаріусом в нашому офісі в робочі години. Якщо потребуєте завірення копій в нотаріальному порядку на Лівому березі в Києві, чекаємо на вас в нашій київській нотаріальній конторі.

Поширені запити:

Вартість завірення нотаріальної копії документа може варіюватись залежно від виду, типу документа та його обсягу (кількості сторінок або аркушів). Щоб отримати точну інформацію про витрати, пов’язані з нотаріальним оформленням необхідних копій документів, будь ласка, зателефонуйте до нотаріуса в робочий час. Ви зможете уточнити ціну засвідчення необхідного Вам документу та інші наявні питання по процедурі оформлення будь-яких нотаріальних документів. До речі, найближчі до нас станції метрополітену: Харківська, також метро Вирлиця.

Підготовка та завірення нотаріальної копії триває мінімум часу. Зазвичай для оформлення розповсюджених копій потрібно біля 10-15 хвилин. Оформити копію можна у зручний час, за попереднім записом. По буднях запис можливий “сьогодні-на-сьогодні” або ж на інший робочий день. Нотаріус на Харківському шосе 164 оформлює копії паспорту, доручень, свідоцтв, посвідчень, а також завірені копії документів, повʼязаних з оформленням спадщини в Києві…

Ціна завірення нотаріальної копії документа може залежати від виду документу, а також его обʼєму (кількості аркушів або сторінок). Документ, копія якого завіряється має відповідати певним вимогам: без пошкоджень, дописок в тексті або незастережених виправлень, а також відповідати і іншим вимогам законодавства. Телефонуйте в робочий час щоб уточнити суму витрат, повʼязаних з нотаріальним оформленням необхідних Вам копій документів. Офіс нотаріуса відносно недалеко від метро Осокорки або Позняки, Харківська, метро Вирлиця чи Бориспільська.

Нотаріус засвідчує нотаріальні копії документів, які відповідають вимогам законодавства. Нотаріальний прийом громадян здійснюється за попереднім записом, телефонуйте для уточнення цін та запису на зручний час. Оформити нотаріальну копію документа Ви можете у нашому офісі нотаріуса на Лівому березі в Києві – у робочі дні з понеділка по п’ятницю. Засвідчення стандартної копії довідки триває біля 10-15 хвилин. Для засвідчення нотаріальних копій звертайтеся до нашого нотаріального офісу. Завіряємо копії: диплома чи атестата, нотаріальна копія довідки мсек, свідоцтва, нотаріальна копія паспорту, а також й інших документів, які мають правове значення.

Завірити документ нотаріусом можна в нашому офісі. Ціна залежить від типу документу. Прийом здійснюється за попереднім записом, телефонуйте для запису на оформлення. Оформити нотаріальну копію документа Ви можете у нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі Києва – у робочі дні з понеділка по п’ятницю. Засвідчення стандартної копії триває біля 10-15 хвилин.

Нотаріально завірена копія паспорта оформлюється у нотаріуса. Для оформлення нотаріальної копії паспорту зверніться до нас в робочі дні. Актуальну ціну завірення уточнюйте у нотаріуса.

Нотаріально завірена копія довідки мсек оформлюється у нотаріуса. Для оформлення нотаріальної копії довідки мсек зверніться до нотаріальної контори.