Довіреність на Авто

Діючий нотаріус

  • Оформлюємо всі види нотаріальних довіреностей на авто всього від 25 хвилин;
  • Довіреності на розпорядження, купівлю або продаж, ввезення, реєстрацію автомобілів;
  • Оформлені автодовіреності повністю відповідають чинному законодавству України;
  • Мінімальний перелік документів, які потрібні для довіреності: паспорт + ІДН;
  • Довіреності мають повну юридичну силу та відповідне юридичне значення;
  • Дізнайтеся вартість оформлення потрібного варіанту довіреності на авто;
  • Телефоном запишіться на зручний час оформлення необхідної довіреності;
  • Гарантуємо ввічливе, уважне ставлення, законне та якісне нотаріальне посвідчення довіреності у нотаріуса!

Які документи потрібні для оформлення довіреності на авто

Для оформлення довіреності у нотаріуса Вам необхідно надати простий перелік документів, а саме Ваш паспорт та ІДН. Для підготовки потрібної довіреності власник авто має зʼявитися в офіс нотаріуса особисто.

Вказані документи довіритель надає нотаріусу в оригіналах і в відповідному стані: без пошкоджень, дописок та виправлень, паспорт громадянина має бути дійсним. Якщо паспорт старого зразка (книжечкою), то слід звернути увагу на те, що фотографії мають бути вклеєні вчасно – на 25 та 45 років.

Також для оформлення довіреності знадобиться точна інформація про транспортний засіб, щодо якого видається довіреність, а саме ідентифікуючи дані автомобіля (номер, vin-номер, реквізити свідоцтва про реєстрацію ТЗ або техпаспорта).

Якщо у Вас залишилися будь-які додаткові питання щодо списку документів, необхідних для посвідчення нотаріальних довіреностей – телефонуйте до нотаріуса в робочий час.

 

Нотаріальна контора

Зробити довіреності на авто у нотаріуса:

В результаті нотаріального оформлення необхідної довіреності Ви отримаєте довіреність відповідно до Законодавства України – на офіційному бланку с гербовою печаткою.

Кожна довіреність під час оформлення одразу реєструється нотаріусом у всіх передбачених законом реєстрах: нотаріальному реєстрі, реєстрі довіреностей, реєстрі нотаріальних бланків.

всі довіреності відповідають вимогам нормативних актів:

*Генеральна довіреність на авто*

В законодавстві України немає визначення “генеральна довіреність” або “генеральна довіреність на авто”. Разом з тим, цей вираз досить розповсюджений серед автовласників вже багато років.

Під генеральною довіреністю на авто зазвичай мають на увазі довіреності на автомобілі, які передбачають максимальну кількість повноважень. Це можуть бути права на розпорядження та продаж, передачу в аренду, переобладнання авто та заміна номерних знаків, встановлення гбо та отримання дублікату свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, право передовіри авто та інші повноваження.

Для оформлення слід зателефонувати та записатися на прийом до нотаріуса день у день або на наступний робочий день за графіком. Запис можливий у межах порядку роботи нашої нотаріальної контори. Для запису на відповідний час оформлення необхідної Вам довіреності або передовіри – зателефонуйте офісу нотаріуса в робочий час.

Кожна автодовіреність при оформленні одночасно реєструється нотаріусом у всіх передбачених законом реєстрах: реєстр нотаріальних дій, реєстр довіреностей, реєстр спеціальних нотаріальних бланків.

Таким чином, в результаті нотаріального оформлення Ви отримуєте оригінал довіреності та Виписку про реєстрацію в реєстрі, що підтверджує дійсність і своєчасну реєстрацію довіреності.

Строк дії довіреності на автомобіль

Строк дії – це термін протягом якого нотаріальна довіреність зберігає свою чинність та дійсність. Строк дії зазначається в тексті документу в момент нотаріального оформлення у відповідності до побажань особи, яка видає довіреність.

Найбільш розповсюдженими є довіреності з терміном дійсності від одного року до трьох років. Також досить часто роблять довіреності на авто з короткими строками дії – на один місяць або декілька місяців. 

Значно рідше здійснюється оформлення довіреностей на авто з тривалими строками дії, наприклад, терміном дії на 5 чи 7 років або ж навіть на 10 років. Також можна обрати і будь-який інший строк дії довіреності в днях, місяцях або роках.

Як зробити передовіреність на авто

У нотаріуса можливо підготувати та завірити передовіру на авто. Для завірення довіреності в порядку передовіри основна довіреність має містити у переліку повноважень представника таке право.

Також варто пам’ятати, що передовіра можлива лише у строки, які обмежуються терміном дії головної довіреності. Оформлення довіреності в порядку передовіреності, зазвичай потребує на 25 хвилин більше часу, ніж посвідчення “звичайної” довіреності. Наш офіс нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва.

Довіреність на розпорядження автомобілем

Довіреності на розпорядження автомобілем можливо оформити в офісі нотаріуса. Такі довіреності – це достатньо розповсюджений вид нотаріальних документів. Внаслідок нотаріального посвідчення Ви отримаєте нотаріальну довіреність на гербовому нотаріальному бланку та Витяг про реєстрацію у Реєстрі довіреностей.

Генеральна довіреність на авто з правом продажу

Нотаріальне оформлення довіреностей на авто з правом продажу здійснюється в офісі нотаріуса з обовʼязковим наданням оригіналів необхідних документів, передбачених чинним законодавством. Ціна довіреності на авто залежить від її складності. Для визначення вартості нотаріального оформлення та розрахунку ціни довіреності на авто – звертайтеся до нотаріуса. Телефонуйте для уточнення витрат, повʼязаних з оформленням довіреностей в нашому офісі нотаріуса на Харківському шосе 164 в Дарницькому районі.

Довіреність на купівлю автомобіля

Посвідчення довіреностей на купівлю авто можливо здійснити в нашому нотаріальному офісі. Оформлення довіреності на купівлю авто відбувається в нотаріальній конторі швидко, якісно та у точній відповідності до чинного законодавства. У нотаріуса можна зробити довіреність на пригон авто з-за кордону, а також і звичайні довіреності на купівлю та реєстрацію автомобіля.

Довіреність на авто для виїзду за кордон

Наша нотаріальна контора здійснює оформлення на машини для виїзду за кордон. Нотаріус готовий надати вам всю необхідну інформацію та консультацію з даного питання в робочий час.

Найчастіше такі довіреності видаються між членами родини або близькими родичами: подружжя, брати та сестри, дорослі діти та батьки. Нотаріус знаходиться в місті Києві на Харківському масиві. При виникненні необхідності в оформленні нотаріальних довіреностей, в тому числі, довіреності на автомашини для виїзду на машині за межі України, будь ласка, звертайтеся до нотаріуса в робочі дні, в межах графіку роботи.

Поширені запити:

Хоча в законодавстві України немає визначення “генеральна довіреність” або “генеральна довіреність  на авто”. Тим не менш, цей вираз досить усталений і розповсюджений у побуті вже багато років. Під “генеральною” довіреністю на авто зазвичай мають на увазі довіреності на автомобілі, які передбачають максимальну кількість повноважень представника щодо розпорядження автомобілем. Для уточнення ціни генеральної довіреності на авто – телефонуйте в робочий час.

Строк дії довіреності зазначається у її тексті. Найчастіше громадянами оформлюються довіреності строком дії в 1 місяць чи декілька місяців. Також досить розповсюджені доручення з термінами дії 1 рік, 2 роки або 3 роки. Рідше звертаються за оформленням довіреностей на авто з тривалими строками дії на 5-10 років.

В нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі можливо підготувати та засвідчити всі необхідні довіреності на авто з різноманітними повноваженнями, наприклад: довіреності на розпорядження або купівлю-продаж авто, довіреності на купівлю та пригон авто в Україну з інших країн Європи, довіреність на автомобіль в порядку передоручення повноважень, а також й всі інші довіреності. Якщо шукаєте надійне оформлення довіреності у нотаріуса Дарницького району, звертайтеся до нашої нотаріальної контори.

Для оформлення нотаріальної довіреності на продаж автомобіля потрібні:

  1. Ваш паспорт та ідн.номер.
  2. Дані Вашого автомобіля (згідно свідоцтва про реєстрацію/тех.паспорту авто)

Оформлення довіреності на автомобіль у нотаріуса здійснюється біля 25 хвилин. Але оформлення довіреностей по передовірі може тривати на 20 хвилин довше. Адже процедура підготовки та оформлення довіреностей на авто, які видаються в порядку передовіри повноважень більш складна. Це повʼязане з необхідністю перевірки дійсності основної довіреності згідно Реєстру довіреностей, а також перевірки бланку довіреності за Реєстром нотаріальних бланків. А також при передовірі потрібно більше часу на роботу з підготовки тексту довіреностей.

При необхідності посвідчення доручення на автомобіль на ж/м Осокорки або неподалік, ви можете розглянути можливість оформлення в нашому офісі нотаріуса, який має місцезнаходження буквально в 15 хвилинах від Осокорків на авто або ж таксі.

Запис на прийом нотаріуса можливий в телефонному режимі. Телефонні дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю 8:45 – 18:15. Будь ласка, телефонуйте +38(095)866-11-24 в робочі дні для уточнення всіх додаткових питань, а також для запису на оформлення необхідної Вам довіреності на автомобіль у нотаріуса.  Записатися можна на сьогодні або ж на наступний робочий день згідно графіку роботи нотаріальної контори. Нотаріальне оформлення здійснюється в межах розкладу роботи 10:00-17:00

Перед оформленням довіреності в порядку передовіри нотаріус перевіряє дійсність основної довіреності, а також справжність її бланку. Після цього нотаріус готує текст нової довіреності по передовірі, в якому зазначає точні дані нового представника та переносить всі необхідні повноваження з основної довіреності. Після її підписання, довіреність видана в порядку передовіри реєструється нотаріусом у Реєстрі довіреностей, а також робиться відповідна відмітка на основній довіреності.

Іноді може виникнути потреба у виїзді за кордон не на власному авто, а на авто, що належить близькій людині або родичу: дружині або чоловіку, сину чи доньці, брату або сестрі. Відмінність довіреності на виїзд за кордон від розповсюдженої “генеральної довіреності” в тому, що, досить часто, така довіреність не передбачає права розпорядження автомобілем на відміну від генерального доручення.

Довіреності на авто для виїзду за кордон можливо завірити в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва. Для оформлення такої довіреності, як і інших довіреностей, потрібно особисто відвідати нотаріуса зі своїм паспортом та ідентифікаційним номером. Телефонним дзвінком можливо уточнити вартість оформлення документів у нас.

Якщо обираєте нотаріуса на Позняках або неподалік для оформлення законної довіреності на авто, зверніть увагу на нашу нотаріальну контору, яка розташована в 10-15 хвилинах руху авто від Позняків. За потреби, запишіться телефоном на зручний час оформлення необхідної довіреності на автомобіль у нотаріуса.

Генеральні доручення на авто з правом продажу оформлюються в нашому офісі нотаріуса швидко, зручно та у точній відповідності до законодавства.

Якщо вам потрібен нотаріус на Харківському шосе для оформлення довіреності на авто, завітайте до нашої нотаріальної контори, розташованої за адресою: Харківське шосе 164, телефон +38(095)8661124. У нотаріуса здійснюється нотаріальне оформлення всіх варіантів та видів довіреностей на автомобілі, в тому числі й генеральні довіреності з правом продажу та розпорядження, нотаріальні довіреності на купівлю та пригон авто з-за кордону, а також довіреності на авто для виїзду на машині за кордон. Крім того в нашому офісі нотаріуса на Харківському шосе можливе оформлення передовіреності на авто.