Нотаріус в Києві

Оформлення дарування

+38 (095) 866-11-24

В нашому офісі нотаріуса здійснюється уважне, надійне та законне оформлення договору дарування квартири в місті Києві.

Зателефонуйте та дізнайтеся перелік необхідних документів, актуальну ціну дарування, а також уточніть всі інші питання.

За потреби, запишіться на зручний час прийому нотаріуса для отримання консультацій, а також для оформлення договорів дарування.

Нотаріусом оформлюються нотаріальні договори дарування житлової нерухомості, що відповідають законодавству України.

Договір дарування квартири

Договір дарування квартири найбільш поширений варіант договору дарування, який посвідчується нотаріусами або нотаріальними конторами в Києві. Такі угоди найчастіше укладаються між батьками та дітьми, наприклад, дарування квартири сину або доньці від батька чи матері. Також досить поширені дарчі серед рідних братів та сестер, бабусі й дідусі дарують квартири онукам.

Вартість підготовки та оформлення договору дарування залежить від обʼєктивних причин, що мають вплив на складність оформлюваного договору. Для розрахунку точної ціни дарування квартири потрібно звернутися до нотаріуса з наявними документами, що стосуються обʼєкта нотаріального оформлення.

Як подарувати квартиру

Під час підготовки та посвідчення нотаріального договору дарування квартири знадобиться особисте відвідування нашого київського офісу нотаріуса на Харківському шосе в Дарницькому районі. Звичайно, Дарувальник та Обдаровувана особа повинні бути особисто присутні у нотаріуса зі своїм паспортом, а також документами на квартиру.

До речі, у випадках, коли предметом договору дарування виступає лише частина квартири або ж частка у праві власності, порядок оформлення дарчої має таку саму послідовність дій, як і при оформленні договору щодо цілої квартири.

Для уточнення ціни договору дарування квартири, а також для того щоб дізнатися перелік необхідних документів, потрібних для оформлення, телефонуйте нотаріусу в робочі години.

Дарча квартири

Дарчою на квартиру, у побутових розмовах, називають нотаріальний договір дарування квартири. Якщо Вам потрібно оформити дарування квартири онукові, між братами та сестрами, або ж є потреба в отриманні кваліфікованої нотаріальної консультації з урахуванням усіх особливостей Вашої ситуації, зателефонуйте нотаріусу в робочий час.

Радо допоможемо у законному нотаріальному оформленні необхідного договору дарування у нашому офісі нотаріуса у Дарницькому районі, прийом громадян проводиться в приміщенні, що розташоване на Харківському масиві Києва. У нотаріуса Ви можете підготувати та зробити потрібний варіант договору дарування квартири.

Заповіт чи дарування

Звичайно, оформлення заповіту значно дешевше та швидше чим посвідчення договору дарування. Також перелік необхідних документів для заповіту значно менший за список документів, необхідних для дарування.

Варто звернути увагу на суттєві відмінності зазначених правочинів, які мають абсолютно різні юридичні наслідки. Вчасно зверніться до нотаріуса або в нотаріальну контору для отримання всієї необхідної додаткової інформації щодо оформлення, а також й для завірення необхідного нотаріального документу.

Поширені запити:

Якщо вам потрібне оформлення дарування квартири або ж нотаріальна консультація щодо дарування квартири між родичами, і ви обираєте нотаріальну контору або нотаріуса. Телефонуйте в наш офіс нотаріуса, щоб дізнатися відповіді на всі питання. Також телефоном можливо записатися на особистий прийом у нашому нотаріальному офісі на Харківському шосе 164. Здійснюємо оформлення дарування квартири, спадщини та заповіту, а також у нотаріуса можливо завірити й інші нотаріальні дії.

Для уточнення ціни оформлення необхідного Вам договору дарування квартири – телефонуйте нотаріусу в робочий час. В нашій нотаріальній конторі в Дарницькому районі здійснюється якісне та надійне засвідчення договору дарування квартири у точній відповідності до законодавства України. До нас звертаються не тільки жителі Харківського шосе, на якому розташований наш офіс, але й також звертаються мешканці вулиць Тростянецька, Вербицького, Ревуцького та Ахматової, досить часто в нотаріальну контору приїжджають кияни і з інших мікрорайонів Дарницького району.

Зробити договір дарування квартири ви можете в нашому офісі нотаріуса. Вартість нотаріального посвідчення договору дарування визначається на підставі статті 31 Закону України “Про нотаріат”. Для розрахунку витрат на підготовку та нотаріальне оформлення дарування квартири у нашому офісі – телефонуйте нотаріусу в робочі години з понеділка по пʼятницю.

Дарчою на квартиру, зазвичай, називають договір дарування квартири, який укладається між близькими родичами в сімʼї. При наявності запитань щодо нотаріального оформлення дарування квартир або іншого житла в місті Києві, будь ласка, телефонуйте для отримання консультації нотаріуса. До речі, наш офіс зручно розташований, до нас зручно дістатися від найближчих станій метрополітену – Вирлиця, метро Харківська та Позняки, а також метро Осокорки.