Нотаріус Вирлиця

Нотаріальне Оформлення

Офіс нотаріуса з 2010 року відкритий та працює на Харківському шосе 164.

Одна з найближчих до нашого нотаріального офісу зупинок київського метрополітену, яка розташована поблизу – це Метро Вирлиця.

Дістатися до нотаріуса від Вирлиці можливо від 5 хвилин на авто.

Уточніть вартість оформлення у нотаріуса та запишіться на час прийому для завірення документів або для отримання консультацій.

Нотаріальна контора

Якщо працюєте або живете поблизу, звертайтеся до нашого офісу приватного нотаріуса для підготовки та засвідчення необхідної нотаріальної довіреності або заяви, в тому числі і дозволу або згоди батьків на виїзд малолітньої або неповнолітньої дитини за кордон. Також, за потреби, завітайте до нотаріуса по спадщині, а також усіх питань, що стосуються нотаріального оформлення успадкування.

Дістатися до офісу нотаріуса можливо достатньо оперативно на авто, сервісами таксі або ж на міському транспорті від вулиць, проспектів та провулків, поруч з метро Вирлицею. Якщо вам потрібна інформація щодо розміру оплати для оформлення необхідного нотаріального документу в нашому офісі нотаріуса, будь ласка, зателефонуйте протягом робочого часу.

Нотаріус по спадщині

Завірення у нотаріуса вступу до спадщини або відмови від прийняття спадщини на користь іншого спадкоємця. Заведення спадкових справ у нотаріуса в Києві. Видача свідоцтв про право на спадщину.

Договір дарування квартири. Посвідчення заповітів на все майно: заповіт на квартиру, будинок, землю, вклад в банку, автомобіль, рахунок або вклад в банку. Заведення та ведення спадкових справ по оформленню спадщини на всі види спадкового майна. Також надаються консультації нотаріуса з питань оформлення заповітів, дарування або спадщини в нашій нотаріальній конторі, яка розташована відносно недалеко від метро Вирлиця, а також в зручній транспортній доступності від метро Бориспільська, Харківська, Позняки… Якщо ви знаходитеся поряд з нашим офісом нотаріуса, звертайтеся для надійного та уважного нотаріального завірення потрібних документів.

Прийняття спадщини

Вступ до спадщини у нотаріуса – перший крок до законного спадкування майна. Якщо потрібне надійне оформлення спадкування в районі Вирлиці, зверніться до нашого кабінету нотаріуса. У нотаріуса здійснюється уважне та правильне оформлення документів та консультації щодо процедури прийняття спадщини. Нотаріальна заява на прийняття або прийняття спадщини заявою у нотаріуса. Також, за потреби, можлива й відмова від спадщини на користь іншого спадкоємця (родича). Зверніться до нотаріуса для складання та оформлення необхідної заяви.

Оформлення спадщини

Оформлення спадщини у нотаріуса – законний процес передачі майна. Зверніться до нотаріуса для правильного оформлення документів та забезпечення їх юридичної сили. Нотаріус надає професійну підтримку у вирішенні спадкових питань. Запишіться на зустріч з нотаріусом прямо зараз, щоб забезпечити оформлення спадщини. Отримання свідоцтва на спадщину у нотаріуса – важливий крок в процедурі законного спадкування майна. Зверніться до нотаріуса для оформлення свідоцтв на всі види спадкового майна.

Відкриття спадкової справи та оформлення спадщини у нотаріуса – надійний шлях для правильного переоформлення та розподілу спадкового майна. Зверніться нотаріуса для компетентного оформлення документів та проведення всіх необхідних нотаріальних процедур. Нотаріус здійснює ведення спадкової справи. Запишіться на зустріч з нотаріусом, щоб отримати консультацію або завести спадкову справу.

Нотаріальна копія

Зробити нотаріальну копію у нотаріуса – надійний спосіб забезпечити офіційне підтвердження вірності копії документа. Запишіться на зустріч з нотаріусом, щоб завірити нотаріальну копію необхідного документу в нотаріальному офісі неподалік від метро Вирлиця. Зазвичай для нотаріального завірення копій обирають нотаріуса, який знаходиться найближче. Якщо ви поряд з нами, у нотаріуса можливо засвідчити нотаріальні копії довідок та інших документів, що мають юридичне значення: нотаріальна копія паспорта, нотаріальна копія довідки мсек, нотаріальна довідка свідоцтва про народження, нотаріальна копія свідоцтва про одруження, нотаріальна копія свідоцтва про смерть…

Довіреність

Оформити довіреність на авто у нотаріуса –  надійний спосіб передати повноваження від власника автомобіля до представника по дорученнню. Зверніться до нотаріуса для нотаріального оформлення довіреності.

Посвідчення доручень на розпорядження автомобілем у нотаріуса – спосіб передати представнику повноваження на розпорядження належним Вам автомобілем. Якщо Вам потрібне оформлення доручення поблизу від Вирлиці, приїжджайте в офіс нотаріуса для професійного нотаріального оформлення.

Оформлення нотаріальних довіреностей на купівлю авто – законний спосіб передати повноваження представнику на придбання автомобіля. Якщо обираєте нотаріуса поблизу для оформлення довіреності – звертайтеся до нашого нотаріального офісу. Нотаріуса допоможе в законному нотаріальному посвідченні генерального доручення на авто, квартиру, будинок або земельну ділянку, довіреності на пригон авто, а також і будь-яких інших доручень.

Дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон

Оформити дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон у нотаріуса – важливий крок для забезпечення безпеки та законності поїздки за кордон, подорожі або переїзду сина або доньки на постійне або тимчасове проживання в іншу країну. Зверніться до нотаріуса для професійного оформлення нотаріальної заяви-згоди або дозволу батьків на виїзд дитини.

*Досить часто, у побутових розмовах, нотаріальну заяву батьків помилково називають: “довіреність на дитину, доручення на виїзд дитини…”

Нотаріус метро Вирлиця

У нотаріуса можливо здійснити нотаріальне засвідчення підпису на заяві, посвідчити довіреність або заповіт на всі види спадкового майна, а також відкрити спадкову справу та оформити спадщину.

Поширені Запити:

Нотаріус оформлює довіреності і заяви, заповіти і договори дарування квартир, прийняття спадщини або відмова від спадкування на користь іншого спадкоємця, заведення та оформлення спадкових справ.

Якщо потрібно оформлення дарування квартири, що знаходиться на Вирлиці – звертайтеся до нотаріуса. Один з найближчих до нашого нотаріального офісу станцій зупинки київського метрополітену – це станція Метро Вирлиця. Відстань до нотаріуса від станції Вирлиця всього 2,4 км, дістатися до нас можна буквально за 5 хвилин на автомобілі. До речі, в наш офіс нотаріуса можна досить швидко дістатися від Червоного Хутору, метро Бориспільської або метро Харківської, житлових масивів Позняки та Осокорки.

У нас діючий офіс нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва. Якщо Вам потрібне оформлення спадщини – звертайтеся до нашого нотаріального офісу, який знаходиться 5 хвилинах руху на авто від станції метро Вирлиця. Прості питання можливо уточнити телефонним дзвінком, більш складні консультації надаються нотаріусом в офісі.

Нотаріуси в Україні виконують різноманітні функції та здійснюють нотаріальні дії. Серед них – завірення заповітів на всі види майна, надання юридичних консультацій. Запрошуємо вас до офісу нотаріуса, розташованої відносно недалеко від метро Вирлиця. Ми знаходимося лише в 5 хвилинах на авто, готові допомогти у законному посвідченні заповіту, а також надаємо нотаріальні консультації.

Зверніться до нас, щоб отримати експертні юридичні консультації з нотаріальних питань та професійне оформлення у нотаріуса. В нотаріальній конторі гарантується ввічливе та уважне ставлення до кожного відвідувача, надійне й законне нотаріальне посвідчення документів, що стосуються нотаріального оформлення спадщини. Якщо шукаєте нотаріуса по спадщині неподалік від Вирлиці, звертайтеся, ми готові допомогти в якісному нотаріальному оформленні спадкових справ.

У нотаріуса можна зробити довіреності на авто а також довіреності на представництво інтересів. Для отримання консультацій, а також для запису на зручний час відвідання офісу нотаріуса – телефонуйте.