Довіреність на Авто для Виїзду за Кордон

Діючий нотаріус

Уточніть вартість довіреності на авто для виїзду за кордон, а також запишіться на час нотаріального оформлення такої довіреності.

В нашому офісі нотаріуса здійснюється оформлення довіреностей на автомобілі, в тому числі й довіреності для виїзду на авто за кордон.

Доручення для перетину кордону та виїзду на авто в інші країни найчастіше оформлюються між найближчими родичами: чоловік та дружина, брати та сестри, батьки та донька…

Доручення на авто для виїзду за кордон

Для підготовки та оформлення такої довіреності:

1. Телефонуйте для запису на зручний час оформлення, а також для уточнення всіх додаткових питань.

2. Відвідайте нотаріуса в обумовлений час з необхідними документами.

Для оформлення довіреності необхідні Ваш паспорт та ІПН (ідентифікаціний номер). Також потрібні будуть точні паспортні дані представника, а саме: ПІБ, дата народження, ІДН.

До речі, досить поширені випадки, коли довіреності на виїзд за кордон не передбачає права представника на продаж авто по довіреності, але при необхідності, за бажанням власника, і таке повноваження може бути зазначене в довіреності при її оформленні.

Довіреність на авто для виїзду за кордон ціна

Будь ласка, телефонуйте в робочий час для уточнення ціни оформлення. Запишіться на прийом нотаріуса для швидкої підготовки та якісного оформлення необхідного Вам варіанту довіреності для виїзду на машині за кордон.

Вартість доручень на автомобіль для виїзду за кордон

Наша нотаріальна контора здійснює оформлення довіреностей на машини для виїзду за кордон. Нотаріус готовий надати вам всю необхідну інформацію та консультацію з даного питання в робочий час.

Найчастіше такі доручення видаються між членами родини або близькими родичами: подружжя, брати та сестри, дорослі діти та батьки…

Нотаріус знаходиться в місті Києві. При виникненні необхідності в оформленні нотаріальних довіреностей на авто, в тому числі, довіреності для виїзду на машині за межі України, будь ласка, звертайтеся до нотаріуса в робочі дні, в межах графіку роботи.

Скільки коштує довіреність на авто для перетину кордону

Вартість оформлення залежить від складності та строку дійсності довіреності. Зверніться до нотаріуса для уточнення скільки коштує необхідних вам варіант довіреності для виїзду на авто за кордон.

Поширені запити:

Київський нотаріус здійснює оформлення довіреностей на авто для виїзду за кордон. Це необхідний документ, який дозволяє передати права та повноваження щодо власного автомобіля іншій особі під час виїзду та перебування за кордоном.

Одним із найважливіших питань, яке цікавить клієнтів, є вартість цієї послуги. Ціна на довіреність на авто для виїзду за кордон у нотаріусах в Києві може залежати від декількох факторів. Враховуються складність оформлення документа, його обсяг та інші особливості. Телефонуйте в наш київський нотаріальний офіс для розрахунку точної ціни необхідного варіанту доручення.

Щоб здійснити тимчасовий виїзд за кордон на чужому автомобілі можливо Вам знадобиться довіреність на автомобіль для виїзду за кордон. Оформити всі види законних довіреностей ви можете в нашому офісі нотаріуса на Харківському шосе 164.

Іноді може виникнути потреба у виїзді за кордон не на власному авто, а на авто, що належить близькій людині або родичу: дружині або чоловіку, сину чи доньці, брату або сестрі. Відмінність довіреності на виїзд за кордон від розповсюдженої “генеральної довіреності” в тому, що, досить часто, така довіреність не передбачає права розпорядження автомобілем на відміну від генерального доручення.

Довіреності на авто для виїзду за кордон можливо завірити в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва. Для оформлення такої довіреності, як і інших довіреностей, потрібно особисто відвідати нотаріуса зі своїм паспортом та ідентифікаційним номером. Телефонним дзвінком можливо уточнити вартість оформлення документів у нас.

Оскільки ціни на нотаріальні послуги можуть варіюватися, рекомендуємо звернутися безпосередньо до нотаріуса для отримання точної інформації щодо вартості довіреності на авто для виїзду за кордон. Звертайтесь до нас для отримання більш детальної інформації про ціни та послуги нотаріуса в Києві.

У нас можливо підготувати та оформити і інші довіреності на авто, в тому числі доручення на пригон авто з Європи в Україну. Наш офіс нотаріуса розташований на Харківському шосе 164 (Київ). До речі, неподалік від нашого офісу знаходяться станції метро Осокорки та Позняки, Харківська та Вирлиця, метро Бориспільська та метро Червоний Хутір.