Нотаріус Вирлиця

Нотаріальне оформлення

+38 (098) 654-31-43

Офіс нотаріуса відкритий з 2010 року та працює й зараз, під час війни, за адресою в місті Києві: Харківське шосе 164.

Одна з найближчих до нашого нотаріального офісу зупинок київського метрополітену, що розташована неподалік – це Метро Вирлиця.

Дістатися до нотаріуса від Вирлиці можливо від 5 хвилин на автомобілі.

Уточніть вартість оформлення у нотаріуса та запишіться на час прийому для підготування та завірення довіреностей й заяв.

Також в нотаріальній конторі можливо зробити дарування квартири, заповіт чи оформити спадщину.

Телефонуйте для уточнення всіх додаткових питань, а також для уточнення переліку документів.

Нотаріальна контора

Якщо працюєте або живете в районі метро Вирлия, звертайтеся до нашого офісу приватного нотаріуса для підготовки та засвідчення необхідної нотаріальної довіреності або заяви, в тому числі і дозволу або згоди батьків на виїзд малолітньої або неповнолітньої дитини за кордон. Також, за потреби, завітайте до нотаріуса по спадщині, а також усіх питань, що стосуються нотаріального оформлення успадкування.

Дістатися до офісу нотаріуса можливо достатньо оперативно на авто, сервісами таксі або ж на міському транспорті від вулиць, проспектів та провулків, поруч з метро Вирлицею. Якщо вам потрібна інформація щодо розміру оплати для оформлення необхідного нотаріального документу в нашому офісі нотаріуса, будь ласка, зателефонуйте протягом робочого часу.

Нотаріус по спадщині

Завірення у нотаріуса вступу до спадщини або відмови від прийняття спадщини на користь іншого спадкоємця. Заведення спадкових справ у нотаріуса в Києві. Видача свідоцтв про право на спадщину.

Договір дарування квартири. Посвідчення заповітів на все майно: заповіт на квартиру, будинок, землю, вклад в банку, автомобіль, рахунок або вклад в банку. Заведення та ведення спадкових справ по оформленню спадщини на всі види спадкового майна. Також надаються консультації нотаріуса з питань оформлення заповітів, дарування або спадщини в нашій нотаріальній конторі, яка розташована відносно недалеко від метро Вирлиця, а також в зручній транспортній доступності від метро Бориспільська, Харківська, Позняки… Якщо ви знаходитеся поряд з нашим офісом нотаріуса, звертайтеся для надійного та уважного нотаріального завірення потрібних документів.

Прийняття спадщини

Вступ до спадщини у нотаріуса – перший крок до законного спадкування майна. Якщо потрібне надійне оформлення спадкування в районі Вирлиці, зверніться до нашого кабінету нотаріуса. У нотаріуса здійснюється уважне та правильне оформлення документів та консультації щодо процедури прийняття спадщини. Нотаріальна заява на прийняття або прийняття спадщини заявою у нотаріуса. Також, за потреби, можлива й відмова від спадщини на користь іншого спадкоємця (родича). Зверніться до нотаріуса для складання та оформлення необхідної заяви.

Оформлення спадщини

Оформлення спадщини у нотаріуса – законний процес передачі майна. Зверніться до нотаріуса для правильного оформлення документів та забезпечення їх юридичної сили. Нотаріус надає професійну підтримку у вирішенні спадкових питань. Запишіться на зустріч з нотаріусом прямо зараз, щоб забезпечити оформлення спадщини. Отримання свідоцтва на спадщину у нотаріуса – важливий крок в процедурі законного спадкування майна. Зверніться до нотаріуса для оформлення свідоцтв на всі види спадкового майна.

Відкриття спадкової справи та оформлення спадщини у нотаріуса – надійний шлях для правильного переоформлення та розподілу спадкового майна. Зверніться нотаріуса для компетентного оформлення документів та проведення всіх необхідних нотаріальних процедур. Нотаріус здійснює ведення спадкової справи. Запишіться на зустріч з нотаріусом, щоб отримати консультацію або завести спадкову справу.

Нотаріальна копія

Зробити нотаріальну копію у нотаріуса – надійний спосіб забезпечити офіційне підтвердження вірності копії документа. Запишіться на зустріч з нотаріусом, щоб завірити нотаріальну копію необхідного документу в нотаріальному офісі неподалік від метро Вирлиця. Зазвичай для нотаріального завірення копій обирають нотаріуса, який знаходиться найближче. Якщо ви поряд з нами, у нотаріуса можливо засвідчити нотаріальні копії довідок та інших документів, що мають юридичне значення: нотаріальна копія паспорта, нотаріальна копія довідки мсек, нотаріальна довідка свідоцтва про народження, нотаріальна копія свідоцтва про одруження, нотаріальна копія свідоцтва про смерть…

Довіреність

Оформити довіреність на авто у нотаріуса –  надійний спосіб передати повноваження від власника автомобіля до представника по дорученнню. Зверніться до нотаріуса для нотаріального оформлення довіреності.

Посвідчення доручень на розпорядження автомобілем у нотаріуса – спосіб передати представнику повноваження на розпорядження належним Вам автомобілем. Якщо Вам потрібне оформлення доручення, приїжджайте в офіс нотаріуса для професійного нотаріального оформлення.

Оформлення нотаріальних довіреностей на купівлю авто – законний спосіб передати повноваження представнику на придбання автомобіля. Якщо обираєте нотаріуса для оформлення довіреності – звертайтеся до нашого нотаріального офісу. Нотаріуса допоможе в законному нотаріальному посвідченні генерального доручення на авто, квартиру, будинок або земельну ділянку, довіреності на пригон авто, а також і будь-яких інших доручень.

Дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон

Оформити дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон у нотаріуса – важливий крок для забезпечення безпеки та законності поїздки за кордон, подорожі або переїзду сина або доньки на постійне або тимчасове проживання в іншу країну. Зверніться до нотаріуса для професійного оформлення нотаріальної заяви-згоди або дозволу батьків на виїзд дитини.

*Досить часто, у побутових розмовах, нотаріальну заяву батьків помилково називають: “довіреність на дитину, доручення на виїзд дитини…”

Нотаріус метро Вирлиця

У нотаріуса в Дарницькому районі можливо здійснити нотаріальне засвідчення підпису на заяві, посвідчити довіреність або заповіт на всі види спадкового майна, а також відкрити спадкову справу та оформити спадщину.

Поширені Запити:

Нотаріус оформлює довіреності і заяви, заповіти і договори дарування квартир, прийняття спадщини або відмова від спадкування на користь іншого спадкоємця, заведення та оформлення спадкових справ.

Якщо потрібно оформлення дарування квартири, що знаходиться на Вирлиці – звертайтеся до нотаріуса. Один з найближчих до нашого нотаріального офісу станцій зупинки київського метрополітену – це станція Метро Вирлиця. Відстань до нотаріуса від станції Вирлиця всього 2,4 км, дістатися до нас можна буквально за 5 хвилин на автомобілі. До речі, в наш офіс нотаріуса можна досить швидко дістатися від Червоного Хутору, метро Бориспільської або метро Харківської, житлових масивів Позняки та Осокорки.

У нас діючий офіс нотаріуса в Дарницькому районі міста Києва. Якщо Вам потрібне оформлення спадщини – звертайтеся до нашого нотаріального офісу, який знаходиться 5 хвилинах руху на авто від станції метро Вирлиця. Прості питання можливо уточнити телефонним дзвінком, більш складні консультації надаються нотаріусом в офісі.

Нотаріуси в Україні виконують різноманітні функції та здійснюють нотаріальні дії. Серед них – завірення заповітів на всі види майна, надання юридичних консультацій. Запрошуємо вас до офісу нотаріуса, розташованої відносно недалеко від метро Вирлиця. Ми знаходимося лише в 5 хвилинах на авто, готові допомогти у законному посвідченні заповіту, а також надаємо нотаріальні консультації.

Зверніться до нас, щоб отримати експертні юридичні консультації з нотаріальних питань та професійне оформлення у нотаріуса. В нотаріальній конторі гарантується ввічливе та уважне ставлення до кожного відвідувача, надійне й законне нотаріальне посвідчення документів, що стосуються нотаріального оформлення спадщини. Якщо шукаєте нотаріуса по спадщині неподалік від Вирлиці, звертайтеся, ми готові допомогти в якісному нотаріальному оформленні спадкових справ.

У нотаріуса можна зробити довіреності на авто а також довіреності на представництво інтересів. Для отримання консультацій, а також для запису на зручний час відвідання офісу нотаріуса – телефонуйте.