Нотаріус Дарницький Район

Діючий нотаріус

Оформлення і консультації

  • Наш офіс нотаріуса розташований в Дарницькому районі Києва;
  • Уточніть актуальну ціну, отримайте відповіді на всі інші додаткові питання;
  • Здійснюється нотаріальне оформлення й надаються професійні консультації з нотаріальних питань;
  • Нотаріус посвідчує довіреності і заяви, заповіти та спадкові справи;;
  • Документи оформлені у нотаріуса мають повну юридичну силу та правове значення;
  • Гарантуємо уважне та ввічливе ставлення до кожного, законне та надійне нотаріальне оформлення документів;
  • За потреби, телефоном запишіться на зручний час прийому нотаріуса;

Нотаріус в Дарницькому районі

Дарницький район — великий район міста Києва, розміщений на лівому березі річки Дніпро. Наш офіс нотаріуса відкритий та працює у Дарницькому р-ні столиці з 2010 року, тобто вже більше 12 років. Нотаріус по спадщині та заповітам, також нотаріус оформлює дарування квартири, довіреності та нотаріальні заяви.

Нотаріус по спадщині

Нотаріус має багаторічний досвід у сфері спадкового права з питань нотаріального переоформлення спадщини. У нотаріуса можна здійснити всі необхідні правові дії: прийняти спадщину, завести спадкову справу або відмовитися від спадщини в порядку встановленому законодавством України. Якщо вам потрібен нотаріус по спадщині Дарницькому районі, звертайтеся до нашої київської нотаріальної контори.

ⓘ До речі, якщо один спадкоємець або ж декілька спадкоємців наразі перебувають за кордоном, оформлення спадкових прав в Києві має певні особливості та нюанси. До заведення спадкової справи варто звернутися за консультацією та правовою допомогою досвідченого київського адвоката, який спеціалізується на питаннях переофромлення спадщини для українських громадян – спадкоємців з-за кордону.

Відкриття спадкової справи

Відкриття спадкової справи – це один з ключових етапів оформлення спадкових прав від померлої особи до спадкоємців по заповіту та по закону. У нотаріуса Ви можете отримати відповіді на всі наявні додаткові питання, а також відкрити спадкову справу, в точній відповідності до законодавства України.

Щоб відкрити спадкову справу в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому районі Києва спадкоємцям варто дотримуватися такої послідовності дій: 1) зателефонувати та записатися на консультацію нотаріуса; 2) Після погодження всіх умов оформлення спадкування, нотаріус по спадщині здійснює заведення та реєстрацію спадкової справи у спадковому реєстрі.

Наш нотаріальний офіс знаходиться на Харківському шосе 164, до нотаріуса Ви можете дістатися від транспортних розв`язок, жилих масивів та станцій метрополітену Дарницького району, наприклад від метро Бориспільської, метро Вирлиці, метро Харківської, або ж від станції Позняки.

Оформлення спадщини

Для оформлення спадщини, перш за все, спадкоємцям варто зателефонувати та записатися на консультацію нотаріуса для вивчення наявних документів. Після погодження всіх умов оформлення спадкування, нотаріус може відкрити спадкову справу для підготовки та подальшої видачі Свідоцтв про право на спадщину всім спадкоємцям.

Переоформлення спадщини – важлива нотаріальна процедура, яку допоможе здійснити нотаріус. Нотаріус оформлює спадщину на квартиру, будинок, земельну ділянку, автомобіль та рахунок в банку. Звертайтеся до нашого Дарницького нотаріального офісу з усіх питань оформлення спадщини.

Заява про вступ до спадщини

Заява на прийняття спадщини у нотаріуса – важливий початковий крок у спадкуванні майна. Зверніться до нашого дарницького офісу нотаріуса для складання та оформлення відповідної нотаріальної заяви для вступу до спадкування у точній відповідності до законодавства України.

За потреби, отримайте нотаріальну консультацію щодо процедури та документів, необхідних для прийняття спадщини. Запишіться на зустріч з нотаріусом щоб забезпечити своєчасне та правомірне вирішення всіх спадкових питань.

Заява про відмову від спадщини

Заява про відмову від прийняття спадщини у нотаріуса – важливий юридичний крок, на який має право спадкоємець. Відмова від спадщини може бути здійснена на користь іншого спадкоємця. Досить часто спадкоємцями здійснюються такі варіанти відмови: відмова від сина або доньки на користь матері або батька (дружини або чоловіка померлої особи), також досить поширена відмова від прийняття спадщини на користь сестри або брата (дітей померлого громадянина). Можливі й інші варіанти оформлення відмови від спадкування. 

Зверніться до найближчого нотаріального офісу для правильного складання та оформлення такої заяви для відмови від спадщини на користь іншого спадкоємця. За потреби, отримайте необхідну професійну підтримку щодо процедури та документів, необхідних для відмови від спадщини, в нашій нотаріальній конторі в Дарницькому районі. Зазвичай засвідчення заяви про відмову здійснюється у нотаріуса від 25 хвилин.

Консультація нотаріуса

У нас надаються консультації нотаріуса з усіх поширених нотаріальних питань. Відповіді на додаткові питання ви можете отримати телефоном або ж в нашому офісі нотаріуса в Дарницькому р-ні, тобто на Лівому березі.

Нотаріальна контора

Наш офіс нотаріуса знаходиться в Дарницькому районі. Нотаріус відкритий з 2010 року та до теперішнього часу працює на Харківському шосе 164поблизу з універсамом “Київ”. Приміщення нотаріального офісу серифіковане у відповідності до вимог чинного законодавства та підключене до необхідних Реєстрів.

Оформлення довіреності

Підготовка, оформлення та нотаріальне посвідчення довіреностей. Нотаріус оформлює довіреності на авто, квартиру, будинок або землю. Також у нотаріуса можна зробити довіреності на отримання документів, доручення на управління нерухомістю, довіреність на отримання пенсії, доручення на оформлення спадкових прав, довіреність на землю (земельну ділянку або земельний пай).

Також в нотаріальній конторі можна засвідчити дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон для відпочинку, туризму, навчання або проживання в іншій країні. Телефоном Ви можете записатися на зручний час відвідання нашого офісу нотаріуса для завірення необхідної нотаріальної довіреності у нотаріуса в Дарницькому районі Києва.

Довіреність на авто

Нотаріус оформлює різноманітні довіреності на авто, в тому числі довіреності на купівлю або продаж автомобілів, доручення на пригон авто з-за кордону, довіреності на ввезення та реєстрацію авто та інші. Для засвідчення необхідного доручення на машину, Ви можете звернутися до нашого офісу нотаріуса Дарницького району в місті Києві. Підготовка та нотаріальне завірення автодовіреностей в нашій нотаріальній конторі зазвичай триває від 25 хвилин.

*Генеральне доручення*

Українське законодавство не має чіткого визначення термінів “генеральна довіреність” або “генеральне доручення”, але ці поняття є популярними в побутовому сприйнятті. Зазвичай під “генеральною довіреністю” розуміють довіреність на представництво з тривалим строком дії та широким спектром повноважень.

Вираз “генеральна довіреність” найчастіше вживається в контексті розпорядження нерухомістю чи іншими цінними активами, наприклад: “генеральна довіреність на автомобіль”, “генеральна довіреність на квартиру”, “генеральна довіреність на будинок” або “генеральна довіреність на земельну ділянку”. Також іноді клієнти нотаріальних контор використовують термін “генеральне доручення” для позначення нотаріальних заяв.

Якщо вам потрібно оформити “генеральну довіреність” в Дарницькому районі, звертайтеся до нашого офісу нотаріуса. Ми надамо вам професійну консультацію та допоможемо відповісти на всі ваші питання. В нашому офісі Ви матимете змогу оформити всі необхідні законні нотаріальні документи.

Нотаріус Дарницького району

Якщо вам потрібно оформити довіреності або заяви, заповіти або спадкові справи в Дарницькому районі, звертайтеся до нашого нотаріального офісу. Київський нотаріус надає актуальні консультації та допоможемо оформити всі необхідні законні нотаріальні документи.

Зробити заповіт

У нотаріуса можливо зробити заповіт все майно: на квартиру, будинок і землю, інше майно. Зазвичай батьки мають намір залишити заповіт на користь дітей, дідусі та бабусі – заповіти онукам. Оформлюємо всі види заповітів, в тому числі заповіт сину чи доньці, онуку чи онуці, іншим родичам або близькій людині.

Для оформлення заповіту на все майно або ж окремих заповітів на визначене майно: квартиру, будинок, землю – заповідачу необхідно звернутися до нотаріуса зі своїм паспортом та ІДН кодом. Посвідчення заповітів здійснюється в нашому нотаріальному офісі в Дарницькому районі на Харківському шосе 164 в Києві, підготовка та нотаріальне завірення зазначеного документу відбувається від 35 хвилин.

Нотаріальне оформлення договору дарування квартири або її частини можливо підготувати та зробити у нотаріуса. В нашому офісі посвідчуються договори дарування від батьків дітям, між братами та сестрами, а також дарування квартири від дідуся або бабусі на користь онуків. Для оформлення договору дарування квартири, яка розташована в Дарницькому районі міста Київ, зверніться до нашої нотаріальної контори.

Нотаріус Дарницький район

Нотаріус знаходиться в Дарницькому районі Києва на Харківському шосе 164. Якщо ви працюєте або проживаєте поряд, наприклад на вулиці Тростянецькій або вулиці Вербицького – звертайтеся до нашого офіск за нотаріальним оформленням та консультаціями з усіх поширених нотаріальних питань. У нотаріуса Ви можете підготувати та посвідчити необхідний офіційний документ, а також отримати кваліфіковану консультацію досвідченого нотаріуса, який працює зараз, в період дії воєнного стану.

Поширені Запити:

Наш офіс нотаріуса розташований в Дарницькому районі міста Києва на вулиці Харківське шосе 164, також неподалік розташовані вулиці Тростянецька та Вербицького. У нотаріуса можливо здійснити нотаріальне оформлення, а також отримати консультації з нотаріальних питань. Будь ласка, телефонуйте для уточнення ціни, а також для запису на час відвідання нашого нотаріального офісу.

Наш офіс нотаріуса відкрито в Дарницькому районі з 2010 року, нотаріус працює й зараз, в період дії воєнного стану. Досвідчений нотаріус – це ваш надійний фахівець у нотаріальних питаннях. У нотаріуса Ви зможете отримати повний спектр нотаріальних послуг, починаючи від складання та засвідчення заяв та довіреностей, і закінчуючи посвідченням заповітів та переоформленням майна шляхом спадкування.

При необхідності оформлення спадщини в Дарницькому районі Києва, звертайтеся до нотаріуса по спадщині. У нас можливе нотаріальне оформлення спадщини на всі види спадкового майна.

Нотаріус виконує різноманітні юридичні функції, серед яких підтвердження справжності підписів та складання довіреностей, заяв, договорів дарування квартири. Також, нотаріус грає важливу роль у процесах спадкування, допомагаючи складати заповіти та здійснюючи законний розподіл майна між спадкоємцями. Важливою частиною його функцій є оформлення спадщини, що забезпечує чіткість та законність у переоформленні майна після смерті особи. Нотаріус також має можливість завірення копій документів, що надає таким копіям юридичну вагу та визнання. Це допомагає забезпечити правову достовірність та офіційну силу документів у різних ситуаціях.

Всі нотаріуси в Україні здійснюють однаковий перелік нотаріальних дій. Документи оформлені державними або приватними нотаріусами мають абсолютно однакове правове значення та юридичну силу. У нас офіс приватного нотаріуса. Звертайтеся до нотаріуса для завірення довіреностей або засвідчення заяв, посвідчення заповітів на всі види майна та оформлення договору дарування квартири.Телефонуйте для запису на оформлення документів або для отримання консультацій з нотаріальних питань. Також нотаріус здійснює заведення, ведення та оформлення спадкових справ в місті Києві.

Звертайтеся в робочі години, наша приватна нотаріальна контора в Дарницькому районі розташована в зручному місці за адресою: Харківське шосе 164. Ми готові надати консультації нотаріуса та завірити законні документи.

Але якщо Вас цікавить саме найближча державна нотаріальна контора, то Ви можете звернутися до Шістнадцятої київської державної нотаріальної контори, що розташована неподалік, за адресою: Київ, Харківське шосе 172 (ДНК №16 м.Київ).

В практиці нотаріусів розповсюджене нотаріальне оформлення досить різних видів документів: довіреності та заяви, заповіти. Також у нотаріуса можна оформити спадкові справи, переоформити спадкове майно. Крім того оформляємо нотаріальні копії наступних документів: атестати та дипломи, паспорти, свідоцтва про шлюб, дозволи на виїзд дітей за кордон, свідоцтва про смерть, довіреності, свідоцтва про народження, свідоцтва про право на спадщину, довідки… Будь ласка, звертайтеся за законним нотаріальним оформленням до нашої нотаріальної контори.

Звертайтеся до нотаріуса для оформлення спадщини в наш офіс нотаріуса Дарницького району. Телефонуйте та приїжджайте до нашої нотаріальної контори для належного переоформлення спадкування.

Щодо процедури завірення документів у нотаріуса в Україні, потрібно розуміти як це зробити правильно, що важливо знати та на що варто звернути увагу. Для завірення нотаріальної копії достатньо звернутися до нашого офісу нотаріуса з оригіналом головного документу, що підтверджує вашу особу – паспортом.

До речі, під завіренням документів, зазвичай розуміють або безпосереднє створення нових документів чи завірення нотаріальних копій. В такому розумінні завірення документу є дією, яка дозволяє підтвердити певну юридичну силу та значення оформлюваної документації.

Наш нотаріальний офіс знаходиться в Дарницькому районі, нотаріус поряд з унів. “Київ”, вхід до нотаріуса поруч з поштовим відділення 02091. За наявності потреби в оформленні довіреностей на авто, звертайтеся до нотаріуса.