Доручення на Пригон Авто

Діючий нотаріус

  • Здійснюємо оформлення всіх видів довіреностей на автомобілі, в тому числі й нотаріальні доручення для пригону авто;
  • Повноваження по довіреності на купівлю, перегон, ввезення, транспортування, розмитнення та реєстрацію машини та інші…;
  • Посвідчення доручень здійснюється в офісі у нотаріуса всього від 25 хвилин;
  • Нотаріальне оформлення відбувається в точній відповідності до законодавства;
  • В результаті нотаріального засвідчення Ви отримаєте оригінал довіреності на офіційному бланку та Витяг з реєстру;
  • Звертайтеся для уточнення додаткових питань та розрахунку ціни доручення;
  • Телефоном запишіться на зручний час завірення довіреності у нотаріуса;
  • Гарантуємо ввічливе та доброзичливе ставлення, якісне та надійне посвідчення документів;

Довіреність на перегон авто

Звертайтеся до нотаріуса в Дарницькому районі на Харківському масиві для оформлення необхідної довіреності на пригон автомобіля.

Якщо плануєте ввезення в Україну авто, придбаного в іншій країни, важливо переконатися, що у вас є всі необхідні правові документи, щоб уникнути будь-яких ускладнень чи проблем з прикордонними органами та митницею.

Оформлення довіреності на пригон автомобіля у діючого нотаріуса в місті Києві дає Вам можливість не витрачати багато часу та зусиль та отримати необхідне доручення у найкоротший термін.

Доручення на купівлю авто за кордоном

Якщо Вам потрібна довіреність на покупку автомобіля за кордоном, нотаріус допоможе Вам у оформленні цього документа. В даний час така довіреність є досить популярною в нотаріальній практиці. Уточніть вартість та запишіться на оформлення необхідної довіреності.

Довіреність на покупку автомобіля зазвичай містить комплексний набір прав та обов’язків, точний перелік яких залежить від правильно виражених побажань довірителя. Вона може включати такі пункти, як повноваження на здійснення угоди купівлі-продажу, укладення договорів з доставки транспорту, страхування та інші дії, необхідні для успішної покупки автомобіля за кордоном.

Нотаріуси готові допомогти Вам у підготовці довіреності на покупку автомобіля, щоб вона відповідала всім Вашим потребам і була відповідно до всіх вимог законодавства. Ретельно перевіряються всі документи та дотримуємося усіх норм та вимог щодо їх оформлення, щоб гарантувати Вам максимальну правову захисту та безпеку. Зверніться до нашого нотаріального офісу, і ми допоможемо Вам отримати довіреність на покупку автомобіля, яка відповідатиме Вашим потребам та побажанням.

Довіреність на перегон автомобіля

Довіреність на перегон автомобіля – це нотаріальний документ, який дає повноваження представнику, який знаходиться в іншій локації, на вчинення певних дій, а саме перевезення автомобіля через митний кордон або з одного місця в інше в межах території України.

Довіреність дає право повіреній особі здійснити переміщення від імені та на користь довірителя, який є законним власником автомобіля. Кожна дія має вчинятися представником виключно в межах повноважень по довіреності. Для оформлення довіреності на перегон автомобіля до нотаріуса потрібно надати документи на машину, а саме: технічний паспорт автомобіля, паспорт власника та інші документи. Оформлення довіреності на перегон автомобіля в нашому офісі нотаріуса на Харківському шосе 164 здійснюється у точній відповідності до законодавства. Дізнайтеся ціну та запишіться на зручний час оформлення необхідної Вам довіреності.

Доручення на пригон авто з-за кордону

Якщо Ви плануєте купити автомобіль за кордоном в 2024 році та ввезти його до України, можливо, вам знадобиться довіреність на пригон авто. Цей документ дає повноваження іншій особі представляти вас в питаннях, пов’язаних з купівлею та ввезенням автомобіля. Кожну необхідну дію потрібно передбачити в переліку повноважень за довіреністю. Уточніть витрати та запишіться на зручний час оформлення необхідної Вам довіреності.

Зазвичай, довіреності на пригон автомобіля оформлюють на короткий термін – від кількох тижнів до кількох місяців. Однак, якщо ви бажаєте, то можна оформити довіреність з більш тривалим терміном дії, наприклад, на рік або навіть більше.

У нотаріальній практиці Дарницького району м. Києва досить поширеними є два види довіреностей на автомобіль – довіреність на купівлю та ввезення автомобіля з Європи та довіреність на розмитнення та реєстрацію авто в Україні.

Доручення на реєстрацію транспортного засобу

Цей документ містить основні дані про довірителя, особу, якій віддаються повноваження, а також про автомобіль, який буде реєструватися. На нашому нотаріальному офісі Ви можете отримати як стандартну довіреність на реєстрацію авто, так і індивідуальну, з урахуванням всіх Ваших побажань та потреб. Уточніть вартість та запишіться на зручний час оформлення нотаріальної довіреності.

Поширені запити:

Щоб дізнатися більше, в тому числі розрахувати вартість оформлення  довіреності на пригон авто та узгодити час відвідання офісу нотаріуса для нотаріального оформлення, ми радимо звернутися безпосередньо до нотаріуса.

В більшості випадків, така довіреність має обмежений термін дії, який зазвичай становить декілька тижнів або місяців, оскільки пригон та розмитнення автомобіля зазвичай займає невеликий проміжок часу.

Ви можете зателефонувати нам в робочий час та уточнити всі деталі процедури та точну актуальну ціну оформлення.

Підготовка, підписання та завірення нотаріальної довіреності на купівлю автомобіля за кордоном зазвичай займає близько 25 хвилин. Важливо відзначити, що підготовка та підписання довіреності у нотаріуса здійснюються у точній відповідності до законодавчих та інших нормативних актів. Це забезпечує юридичну обґрунтованість та законність дій. Якщо у вас виникли будь-які питання щодо процесу оформлення в нашому офісі нотаріуса в Києві нотаріальної довіреності на купівлю автомобіля за кордоном, будь ласка, зв’яжіться з нами за вказаним на сайті номером телефону. Нотаріус відповість на всі ваші запитання щодо нотаріального посвідчення.

Оформлення довіреності на пригон автомобіля у нотаріуса може здійснюватися у декілька етапів. Ось кілька кроків, які можуть бути потрібні для оформлення довіреності на пригон автомобіля:

1. Підготуйте необхідні документи: паспорт та ІДН, а також наявні дані автомобіля, який Ви плануєте пригнати.

2. Зверніться до нотаріуса. Перед зверненням до нотаріуса можна зателефонувати до його офісу та уточнити, які документи необхідні для оформлення довіреності та скільки коштує ця послуга.

3. Під час візиту до нотаріуса надайте нотаріусу всі необхідні документи для оформлення довіреності на пригон автомобіля.

4. Нотаріус підготує довіреність та перевірить її на відповідність вимогам законодавства. Після того, як довіреність буде готова, Вам потрібно буде підписати її у присутності нотаріуса. Нотаріус скріплює довіреність своїм печаткою та видає її Вам.

Тепер Ви можете використати довіреність на пригон автомобіля для реалізації своїх планів. Наш офіс нотаріуса знаходиться на Лівому березі в Києві, найближча станція метро Харківська.

Якщо Ви збираєтеся придбати через представника по довіреності автомобіль з Європи, Вам знадобляться певні документи, щоб завірити таку довіреність у нотаріуса. І ці документи аналогічні тим, які потрібні для інших типів довіреностей, перелік включає стандартні елементи, такі як паспорт та ідентифікаційний код.

*Крім того, для зазначення в тексті довіреності знадобиться інформація щодо автомобіля (марка, модель), а також точні дані про представника (ПІБ, паспортні дані, місце проживання)

Важливо відзначити, що процес підготовки, підписання та завірення довіреностей, включаючи нотаріальну довіреність на покупку автомобіля в країнах Європи, зазвичай займає близько 25 хвилин. Усі необхідні деталі тексту документу мають бути скрупульозно враховані та викладені в дорученні вірно, щоб юридичний документ було оформлено правильно. Підготування та підпис довіреності у нотаріуса відбувається відповідно до законодавчих та інших нормативних актів законодавства.

Довіреність на пригон автомобіля може бути видана з різним обсягом повноважень залежно від потреб довірителя. У довіреності можуть бути встановлені обмеження на здійснення окремих дій, наприклад, на купівлю автомобіля в Європі, транспортування через кордон, розмитнення та реєстрацію транспортного засобу в Україні відповідно до потреби довірителя.

Також можуть бути встановлені обмеження на термін дії довіреності або на кількість виконуваних операцій. В умовах довіреності можуть бути визначені інші обмеження, які вважає за потрібне довіритель. Важливо, щоб обсяг повноважень, встановлений в довіреності, був чітко визначений та відповідав побажанням довірителя.

До речі, довіреності з максимальним переліком повноважень зазвичай називають “генеральними довіреностями”, й такі довіреності також можливо посвідчити у нотаріуса.

Термін дії довіреності на пригон автомобіля визначається волею довірителя та узгоджується між довірителем та уповноваженою особою. Проте, за бажанням довірителя, довіреність може мати і інший термін дії, наприклад, один рік або більше. В будь-якому випадку, передбачений строк дії довіреності повинен бути відображений в самій довіреності в момент її видачі.

Це запитання цікавить багатьох власників авто, які збираються пригнати автомобіль з-за кордону. Для оформлення довіреності на ввезення авто та його розмитнення потрібно звернутися до нотаріуса. Вартість послуги залежить від обсягу повноважень, які необхідно передати уповноваженій особі.

Довіреність на ввезення автомобіля та його розмитнення повинна містити точний перелік прав та обов’язків уповноваженої особи. Цей перелік залежить від того, які саме повноваження бажає передати довіритель своєму повіреному. Наприклад, довіреність може містити повноваження на купівлю автомобіля в країнах Європейського Союзу, транспортування та ввезення його в Україну, а також на митне оформлення та реєстрацію відповідно до вимог МВС.

Строк дії довіреності, обсяг повноважень та їх зміст повністю залежать від бажань довірителя. Можливе складання довіреностей з різним обсягом повноважень, тобто повноваження можуть бути передані уповноваженій особі частково, якщо це необхідно.

Звернення до нотаріуса є обов’язковим для підготовки та завірення необхідної нотаріальної довіреності на ввезення та розмитнення автомобіля. Порядок складання довіреностей ідентичний незалежно від того, чи передаються усі повноваження, чи ж лише їх частковий обсяг. Нотаріус здійснить всі необхідні процедури, щоб довіреність була підготовлена та оформлена правильно.