Консультація нотаріуса

Консультації нотаріуса можливі з питань, що стосуються нотаріального посвідчення документів у нас: заяви і довіреності, дарування квартири, спадщина та заповіти на всі види майна.

В телефонному форматі можливо швидко та зручно уточнити актуальні ціни нотаріуса і перелік документів, а також записатися на зручний час прийому в нашому нотаріальному офісі.

Отже, нотаріус здійснює якісне та надійне нотаріальне оформлення, але не займається вирішенням проблем з документами, спірними питаннями або ж судовими справами.

Нотаріус консультація

Звертайтеся в робочі години для уточнення всіх додаткових питань, при необхідності, узгодьте зручний час прийому в межах графіку роботи

Офіс нотаріуса Кудрі Наталії Анатоліївни відкритий та працює з 2010 року, тобто вже більше 12 років. Консультації нотаріуса надаються в офісі, а також питання нотаріусу можливо поставити телефоном.

Свідоцтво нотаріуса видане Мінʼюстом України. Нотаріальна діяльність зареєстрована у відповідності до законодавства.

Консультації нотаріуса можливі з усіх питань, що стосуються нотаріального посвідчення у нас. Нотаріуси не займаються спірними, суперечливими або проблемними питаннями.

Також нотаріус не надає консультацій з питань, що стосуються оформлення в інших нотаріусів або інших нотаріальних конторах.

Консультація нотаріуса ціна?

Вартість консультації залежить від складності питання. Платні консультації нотаріуса коштують від 500 грн. Але, зверніть увагу, на те, що більшість простих питань можливо уточнити простим телефонним дзвінком, і в цих випадках просто немає потреби в платній консультації. Наприклад, в телефонному режимі можна швидко та зручно уточнити базовий перелік документів або ціну оформлення у нас.

Консультація нотаріуса онлайн?

Наразі нотаріус надає відповіді на питання телефоном, а також надаються консультації в офісі. За наявності потреби в отриманні онлайн-консультацій рекомендуємо звернутися к діючому київському адвокату.

Поширені запити:

В нашому нотаріальному офісі ви можете отримати найбільш повну професійну консультацію нотаріуса. Телефонуйте для запису на зручний час прийому.

Зараз нотаріус надає виключно консультації в офісі, а також консультації телефоном. З приводу онлайн-консультації зверніться, будь-ласка, до  діючого адвоката. Адвокат працює самостійно та назалежно, всі питання уточнюйте онлайн безпосередньо у адвоката. 

Нотаріус надає професійні нотаріальні консультації з усіх поширених питань, а також здійснює оформлення нотаріальних документів: дарування квартири, заповіти на все майно, прийняття спадщини, відкриття спадкових справ, оформлення спадщини на всі види майна..

Нотаріус надає тільки особисті консультації в нашому офісі. Крім того, можливо отримати відповіді на нотаріальні питання, телефоном. Для отримання онлайн-консультацій радимо звернутися до київського адвоката.

По телефону Ви можете уточнити всі базові питань дарування квартири, заповітів та спадщини. Для отримання докладної консультації нотаріуса варто особисто відвідати офіс нотаріуса з наявними документами, що стосуються питання. 

Платні консультації нотаріуса від 500 грн. Але зверніть увагу, на те, що більшість простих питань можливо уточнити простим телефонним дзвінком, і в цих випадках просто немає потреби в особистій консультації. Наприклад, в телефонному режимі можна швидко та зручно уточнити базовий перелік документів або ціну оформлення у нас.

Наразі, нотаріус надає тільки особисті консультації в нашому київському офісі, а також консультації телефоном в робочий час. Для отримання онлайн-консультацій зверніться, будь-ласка, до київського адвоката.

Більшість простих питань можливо уточнити простим телефонним дзвінком. Для таких простих питань немає потреби в отриманні платної нотаріальної консультації. В телефонному режимі можливо швидко та зручно уточнити перелік документів або ж вартість оформлення у нас.

До речі, якщо вам потрібна не безкоштовна, а більш детальна професійна нотаріальна консультація, то ціна такої платної консультації нотаріуса доступна, всього від 500 грн.

Будь ласка, звертайтеся при необхідності отримання безоплатних простих консультацій, а також й для одержання особистих платних консультацій нотаріуса з вивченням наявної ситуації та документів.

Платні консультації нотаріуса коштують від 500 грн. Але, варто звернути увагу на те, що більшість простих питань можливо уточнити телефоном. Для таких простих питань немає потреби в отриманні особистої нотаріальної консультації. В телефонному режимі можливо швидко та зручно уточнити перелік документів або вартість оформлення у нас. Телефонуйте в робочий час, радо відповімо на наявні питання!

Наразі, нотаріус надає тільки особисті платні консультації в нашому офісі. Крім того, телефоном можливо отримати відповіді на прості та поширені нотаріальні питання щодо оформлення у нас (ціна, вартість, перелік документів…).

Для отримання платних онлайн-консультацій радимо звернутися до київського адвоката. Адвокат не надає безкоштовних онлайн-консультацій.